Inici Actualitat No al pacte condemnatori al FC Barcelona

No al pacte condemnatori al FC Barcelona

25/10/2016

L'11 de juliol de 2016 la Junta Directiva del FC Barcelona va signar l'escrit de conclusions conjuntes després del pacte de conformitat amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat pel qual el Club admet haver comès dos delictes fiscals.


L'acord condemna el Club a pagar 5,5 milions d'euros de sanció i, com a conseqüència de l'esmentat pacte, tant el president, Josep Maria Bartomeu, com l’expresident, Sandro Rosell, queden exonerats de qualsevol responsabilitat.

Som molts els socis que considerem que aquest fet, inèdit a la història de l'entitat, constitueix el major greuge de la història del Club, afecta greument la imatge de la institució i la dignitat dels seus propietaris, els socis i sòcies del Barça, els legítims propietaris del Club, que ni tant sols ens han preguntat ni escoltat abans de firmar l'acord.

Considero que els socis i sòcies del Barça hem de tenir ben clar que si el 29 d'octubre de 2016, en l'Assemblea General Ordinària del FC Barcelona, aprovem la gestió de la Junta Directiva segons el punt 7 de l'ordre del dia de l'esmentada Assemblea ("Ratificar, si s’escau, la gestió de la Junta Directiva") també estarem aprovant el pacte que ens ens condemna per doble delicte fiscal.

Amb aquest escrit vull denunciar l'acció manipuladora de l'actual Junta Directiva, que pretén disfressar en una moció de confiança l'obtenció de l'aval del màxim òrgan de representació del Club per ratificar el pacte condemnatori al Barça. I és per això que es posa en coneixement dels socis i sòcies del Club i, molt especialment, dels socis compromissaris i compromissàries que assistiran a l'Assemblea, per tal que evitin que el FC Barcelona sigui condemnat per una maniobra perversa i covarda de la Junta Directiva.

Desitjo que el nostres equips guanyin partits i títols, però també volem un Barça digne on no es vulnerin els drets dels socis i les sòcies a causa d'un pacte que considerem indigne i que és conseqüència de la mala gestió de l'actual Junta Directiva.

Visca el Barça!

Accions del document