Joan Laporta inicia a Madrid un tour per adreçar-se a tots els socis del Barça
a Espanya

15 de Desembre 2020

Joan Laporta ha iniciat aquest matí a Madrid un tour que seguirà demà per Andalusia (Málaga i Granada) que té com a objectiu adreçar-se a tots els socis i sòcies del Barça que es troben arreu de l’estat espanyol. Ho ha fet després que s’hagi desplegat una pancarta de 50 metres d’alçada per 20 d’amplada en un edifici de 13 plantes ubicat a 100 metres de l’Estadi Santiago Bernabéu. Una lona de 1000 metres quadrats sota el claim ganas de volver a veros” amb una gran fotografia de Joan Laporta.

 

Aquesta acció de street marketing, promoguda per la seva candidatura, espera arribar a tota l’afició entenent la rivalitat de manera simpàtica i ben entesa, i alhora, vol arribar a tots els seguidors del futbol intentant arrancar un somriure d’una i altra banda.

 

La lona se situa al Paseo de la Habana número 15, amb el lema “Ganas de volver a veros”, i els dos motius principals de la candidatura: “Estimem el Barça” i “Laporta president”. Amb aquesta pancarta, Laporta envia una salutació als socis del Barça d’arreu d’Espanya.

 

Actualment el Barça té 110.635 socis i sòcies amb dret a vot , un 4% dels quals es troben repartits arreu del territori espanyol. Laporta ha volgut trepitjar el terreny i saludar a socis i aficionats del Barça a Madrid, a la gent que estima el Barça.

Pancarta-campaña-Joan-Laporta-Madrid