La candidatura de Joan Laporta repartirà 60.000 butlletes de signatura a 250 punts territorials

22 de Desembre 2020

Tot a punt per rebre les 60.000 paperetes als 250 punts de recollida de signatures de la candidatura “Estimem el Barça” de Joan Laporta, repartits per totes les comarques de Catalunya, i també al País Valencià, les Illes Balears, Catalunya nord i Andorra.

 

A partir de demà i fins el dia 11 de gener l’equip de voluntaris de la candidatura estarà preparat per rebre les signatures necessàries perquè el precandidat hi esdevingui candidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona.

 

La concentració més important será a Barcelona amb la seu fixa a la fàbrica Moritz, on Joan Laporta té previst desplaçar-s’hi demà a les 12:15h del migdia per saludar i animar personalment als socis i sòcies que s’hi apropin per donar el seu suport.

 

Una de les principals característiques dels centres de recollida per la candidatura “Estimem el Barça” és la gran diversitat geogràfica i tipològica dels punts establerts per tal que els socis i sòcies puguin anar a signar seguint els criteris de confinament comarcal. Es tracta d’establiments de tot tipus com ara bars, carnisseries, tallers de cotxes, benzineres, botigues d’electrodomèstics, botigues de mobles, càmpings, llibreries, gestories, hotels, pastisseries… Tots els punts són de socis i sòcies que estimen el Barça i que s’han ofert per a recollir les signatures.

 

Podeu consultar el mapa de signatures aquí.